PROGRAMMA & PROJECT MANAGEMENT

3Delta leidt, begeleidt en ondersteunt complexe IT-projecten en -programma’s.

Projecten en programma’s tot een goed eind brengen is geen sinecure. Het is niet voldoende om een goede methodiek te kiezen zoals Prince2 of Agile/Scrum, u zult ook moeten zorgen dat alle betrokken partijen ‘in hun rol’ worden gebracht.

Door onze jarenlange ervaring in complexe IT-projecten en -programma’s op operationeel, tactisch en strategisch niveau, hebben wij de PMAble™ methode ontwikkeld waarmee wij de volwassenheid van uw projectorganisatie in kaart kunnen brengen in relatie tot de vele aspecten van uw project- en/of programma-inrichting.

BUSINESS CONSULTANCY

Onze business consultants slaan de brug tussen uw lijnorganisatie en het project.

Uw beste mensen heeft u vrijgemaakt uit uw lijnorganisatie om uw project laten slagen. Ze worden node gemist in de dagelijkse bedrijfsvoering. Des te pijnlijker is het dan om te zien dat het project dan tóch vertraging oploopt, omdat ze worstelen met de vraagstukken en uitdagingen van het project.

Wij kennen deze problemen en de gevolgen als geen ander. Beslissingen worden hierdoor overwegend IT-gedreven genomen en de business is niet langer in de driver’s seat. Bij 3Delta staan uw mensen centraal, en werken wij aan de ontwikkeling van hun projectcompetenties.

OPLEIDINGEN & & TRAININGEN

3Delta verzorgt projectmanagement- en PMO-opleidingen & trainingen, ook in-house.

Het ontwikkelen van projectvaardigheden en -competenties hebben wij altijd gezien als een onlosmakelijk onderdeel van succesvolle projectorganisaties. Daarom verzorgen wij ook regelmatig projectmanagement masterclasses, en PMO-Foundation en PMO-practitioner trainingen, ook in-house.

Bovendien is het voor onze medewerkers vanzelfsprekend om in projecten trainingen te verzorgen, op maat gemaakt om kennis en kunde op een specifiek gebied aan te vullen.

PROJECT QUICKSCANS

Wij lichten uw projectorganisatie door met ons eigen PMAble™ project maturity model.

Beschikt uw projectorganisatie over de competenties die nodig zijn om het project of programma tot een goed einde te brengen? Met het door 3Delta ontwikkelde PMAble™ project maturity model worden uw projecten beoordeeld op 11 verschillende aspecten.

Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de wijze waarop uw gekozen projectmethodiek wordt toegepast, en de inzet van risico- en benefitsmanagement, maar ook naar communicatie en samenwerking, en meer zachte waarden zoals cultuur en leiderschap. Op deze wijze krijgt u inzicht in de competenties die versterkt moeten worden voor succesvolle projecten.